مدارک لازم ویزای ارمنستان

مدارک لازم ویزای ارمنستان

مدارک لازم ویزای ارمنستان

Armenia visa required documents

اقدام برای ویزای ارمنستان

زمان ویزای ارمنستان

اعتبار ویزای ارمنستان

ویزاهای توریستی ارمنستان

تور ارمنستان مدارک لازم ویزای ارمنستان

ویزای ۲۱ روزه  ۳۰۰۰ درام(معادل ۷ دلار )
ویزای۱۲۰روزه ۱۵۰۰۰ درام(معادل ۳۲ دلار )

نکته: شما میتوانید ویزای خود را در ارمنستان تا حداکثر ۶۰  با مبلغ روزانه ۱ دلار تمدید کنید.

ویزاهای توریستی ارمنستان در فرودگاه امام خمینی (ره) و مرز نوردوز قابل دریافت میباشد.

یک نکته بسیار بسیار بسیار مهم: کلأ از بردن دارو، بخصوص داروهای کدئین دار جدا خوداری کنید درصورت نیاز اجباری حتما نسخه پزشک را نیزبه همراه داشته باشید و از جا سازی کردن و قایم کردن انها جدأ خوداری کنید.

با توجه به روابط خوب ارمنستان با ایران اخذ ویزای ارمنستان به سادگی امکان پذیر است، امکان صدور ویزای این کشور در مرز نیز فراهم می باشد.

در صورت تمایل به دریافت ویزا در مرز توصیه می شود به علت کمی مقرون به صرفه بودن نسبت به دلار هزینه را به درام پرداخت. به طور کلی هزینه صدور ویزا در مرز ارزان تر از هزینه صدور ویزا در سفارت ارمنستان در تهران میباشد. حتما به خاطر داشته باشید گذرنامه شما می بایست دارای حداقل ۶ ماه اعتبار باشد. فرم های ارائه شده جهت دریافت ویزا به دو زبان ارمنی و انگلیسی می باشد که در صورت آشنا نبودن با این زبانها می توانید از هموطنان ارمنی حاضر در مرز که مانند شما مسافر ارمنستان هستند کمک بگیرید. مامورین حاضر در مرز ارمنستان به دو زبان روسی و ارمنی صحبت می نمایند اما برخی از آنها اندکی فارسی یا انگلیسی شکسته نیز می دانند،با این همه با توجه به حضور هموطنان ارمنی در میان مسافرین جای نگرانی وجود ندارد.

روند صدور ویزا در مرز ارمنستان با توجه به تعداد مسافرین متغیر است. اگر با اتوبوس به ارمنستان سفر نموده اید میبایست تا صدور ویزا برای آخرین نفر از همسفران منتظر بمانید که اندکی طولانی است. اما اگر به تنهایی سفر کرده یا با خودروی شخصی مسافرت می نمایید این روند اندکی کوتاه تراست. اگر به تنهایی و بدون خودروی شخصی مسافرت نموده اید پس از صدور ویزا می توانید اندکی دورتر از ساختمانهای گمرک و مرزبانی با خودروهای مسافر بر به سوی ایروان حرکت نمایید که با توجه به حضور در کشوری خارجی و عدم آشنایی با مسیر، احتیاط در استفاده از این روش و انتخاب خودروی مسافربر ضروری است.

ضمنا در صورتی که با خودروی شخصی سفر می نمایید می بایست علاوه بر هزینه صدور ویزا هزینه های دیگری نیز بابت بیمه و عوارض ورود به کشور ارمنستان و .. نیز پرداخت نمایید.
لازم به ذکر است که امکان دریافت ویزا در فرودگاه ایروان برای اتباع ایران فراهم می باشد که هزینه ای معادل هزینه دریافت ویزا از سفارت ارمنستان در تهران را داراست.

به طور کلی بهترین روش اخذ ویزا بسته به موقعیت و شرایط شما متغیر است اما توصیه کلی ما این است که در ایام شلوغ ( مانند عید نوروز) جهت پیشگیری از اتلاف وقت طولانی در مرز یا فرودگاه پیشاپیش ویزای خود را از سفارت ارمنستان تهیه فرمایید. ضمنا به خاطر داشته باشید که جهت دریافت ویزا از طریق سفارت، علاوه بر مدارک شناسایی به همراه داشتن دو قطعه عکس نیز الزامی است.

برای دریافت ویزا از سفارت ارمنستان در تهران باید به آدرس ذیل مراجعه نمائید

تهران، خیابان انقلاب، خیابان رازی، خیابان شهریار، پلاک ۱

زمان مراجعه به سفارت:
یکشنبه تا پنجشنبه هر هفته (جمعه و شنبه سفارت تعطیل است)
ساعت ۹:۰۰ صبح لغایت ۱۲:۰۰ ظهر
مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای کشور ارمنستان

اصل گذرنامه
یک نسخه کپی از صفحه اصلی گذرنامه
یک قطعه عکس ۳*۴ رنگی زمینه سفید
فرم ویزای تکمیل شده (فرم خام توسط سفارت تحویل شما میگردد)

ویزای صادر شده بعد از سه روز کاری تحویل شما میگردد.

لازم به ذکر است که معمولا در ایام عادی(به غیر از اسفند ماه) سفارت ارمنستان خلوت بوده و تحویل و دریافت مدارک در سریعترین زمان ممکن انجام میگیرد.

تکمیل فرم ویزا در کشور ارمنستان

دانلود اصل فرم ویزای ارمنستان

دانلود روی فرم

دانلود پشت فرم

دانلود فرم ویزای ارمنستان با فرمت PDF

حتما قبل از سفر فرمهای بالا را در یک برگه A4 پشت و رو پرینت گرفته و بر اساس شماره هایی که دارد موارد را بر اساس راهنمای زیر تکمیل کنید.
این امر به شما کمک می کند تا در فرودگاه ارمنستا و یا مرز زمینی معطل نشوید و درگیر تکمیل فرم ویزای ارمنستان نشوید.
راهنمای تکمیل فرم ویزای ارمنستان

در این قسمت نام خانوادگی خود را مطابق با چیزی که در پاسپورت درج شده بنویسید
در این قسمت نام خود را مطابق با چیزی که در پاسپورت درج شده بنویسید
نام‌های دیگری که شما را به آن می‌شناسند را بنویسید
تاریخ تولد خود را به صورت روز/ماه/سال بنویسید
محل تولد خود را بنویسید
در این قسمت جنسیت خود را تعیین کنید: مرد / زن
در این قسمت شغل خود را بنویسید
در این بند شماره پاسپورت خود را بنویسید
؟؟؟ تاریخ مراجعه؟
؟؟؟ تاریخ اعتبار؟
نوع پاسپورت خود را مشخص کنید: معمولی / رسمی / دیپلومات / ؟؟؟
ملیت خود را بنویسید
آدرس محل دائمی اقامت خود را بنویسید
شماره تلفن خود را بنویسید
آدرس محل اقامت خود در مدتی که در کشور ارمنستان حضور دارید را بنویسید
آیا هیچگاه بخاطر انجام جرمی محکوم شده‌اید؟
نام، نام خانوادگی، تاریخ تولد و ملیت کودکان زیر ۱۶ سال که در شناسنامه شما بوده و با شما سفر میکنند.
نام، آدرس و تلفن موسسه یا شخصی که از شما دعوت به عمل آورده.
هدف از سفر را مشخص کنید: سفر رسمی / سفر تجاری / سفر خصوصی / سفر توریستی / دیگر موارد که در فرم ذکر نشده.
تعداد دفعات ورود خود را مشخص کنید: یکبار / بیش از یکبار
مدت حضور خود در کشور ارمنستان را بنویسید
تاریخ ورود خود به کشور ارمنستان را بنویسید
تاریخ خروج خود از کشور ارمنستان را بنویسید
در این بخش با امضا کردن درستی اطلاعات وارد شده در فرم را تایید میکنید همچنین تاریخ روز را ذکر میکنید.